Bolu Özel İdaresi bünyesine 12 yeni

Bolu Özel İdaresi bünyesine 12 yeni araç katıldı -Alınan yeni hizmet araçları için tanıtım töreni düzenlendi


BOLU (A.A) - Bolu Özel İdaresi bünyesine katılan 12 adet yeni hizmet aracı için tanıtım töreni düzenlendi.
     İl Özel İdaresi tarafından toplam bir milyon liraya mal olan 5 adet arazi aracı, kontrol hizmetlerinde kullanılmak üzere 4 connect marka araç, 1 adet çok çöp kamyonu, 1 obezite ambulansı ve 1 itfaiye aracı alındı.
     İl Özel İdaresi Park alınında düzenlenen törene Bolu Valisi İbrahim Özçimen, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Sağlık Müdürü Mahmut Arık ve daire müdürleri katıldı.
     Törenden konuşan Bolu Valisi İbrahim Özçimen, özel idarenin hizmetinin gitmediği yerin kalmadığını, özel idarenin halkın ortak ihtiyaçlarını karşıladığını ifade etti.
     Özçimen, İl Özel İdaresinin yerel alt yapısı, kısal kalkınma hizmetlerini insan odaklı, yenilikçi bir yönetim anlayışıyla, adaletli, verimli ve etkin bir şekilde sunmayı kendisine misyon edindiğini belirterek, Dünyada olduğu gibi ülkemiz ve Boluda da obez hasta sayısı hızla artmakta. Bu hastaların yaşadığı zorlukların ortadan kaldırılması, gerek hastanın gerekse personelin nakil işlemini gerçekleştirmesi anlamında obez ambulanslarına ihtiyaç duyulmuştur. Bu araçların İl Özel İdaremize kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Bolu Özel İdaresi bünyesine 12 yeni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER