Boydak Holdingten öğrencilere karne hediyesi

Boydak Holdingten öğrencilere karne hediyesi


KAYSERİ (A.A) - Kayseri-de eğitim gören yaklaşık bin öğrenciye, Boydak Holding sponsorluğunda kışlık kıyafet hediye edildiği bildirildi.
     Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Müdürü Halit Bayhan, yaptığı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından geçekleştirilen proje kapsamında, maddi durumu iyi olmayan öğrencilere karne hediyesi olarak kışlık kaban, ayakkabı, pantolon ve kazak yardımında bulunan vakıflarının, hem öğrencilerin yarıyıl sevincini paylaştığını hem de kış aylarında tatillerini daha güzel geçirmelerine olanak sağladığını söyledi.
     Projeyi hazırlayan İl Emniyet Müdürlüğü ile Çocuk Şube Müdürlüğü-ne teşekkür eden Bayhan, şunları kaydetti:
     Kayseri-de eğitim gören öğrencilere Karne Hediyeleriniz Kışlık Kıyafet kampanyası ile dokunduk. İl Emniyet Müdürlüğü-nden böyle bir teklif geldiğinde tereddütsüz kabul ettik. Zira bu kampanya ile öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılayarak hem motive edecek hem de bu öğrenciler toplumdan kopmayarak, tehlikeli işlere bulaşmayacaklardı. Bundan daha güzel bir proje olamazdı.
     Bayhan, vakıf olarak bu öğrencilere ellerinden gelen yardımı yaptıklarını da belirterek, Eğer bu çocuklarımızı toplumdan uzaklaştırmadan, eğitime odaklayarak geleceklerini şekillendirebilirsek, gelecek nesilleri bilinçli bireyleri olarak yetiştirebilirsek, ne mutlu bize. Ülkemizin birlik ve beraberliği için bizim genç nesillere ihtiyacımız var. Bu tür yardımlarda her kesim tarafından sahiplenilmesi gereken projelerdir diye konuştu.
     Bayhan, geçen yıl çevre illerdeki okulların teknolojik alt yapısı ve eğitim araçları yardımı için de 500 bin lira harcama yaptıklarını sözlerine ekledi.
    
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Boydak Holdingten öğrencilere karne hediyesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER