Bozüyükte girişimcilik semineri sertifika töreni

Bozüyükte girişimcilik semineri sertifika töreni


BİLECİK (A.A) - Bozüyükte, Milli Eğitim Bakanlığı, TUBİTAK ve İntel işbirliğiyle düzenlenen girişimcilik seminerini bitiren öğretmenlere sertifikaları verildi.
     Bozüyük Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde düzenlenen ve 20 öğretmenin katıldığı seminer sonunda düzenlenen sertifika törenine, Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Sertler, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Bedri Öztürk, Okul Müdürü Metin Erdik, usta öğretici Celali Yılmaz ve kursiyerler katıldı.
     Yılmaz, 5 gün süreyle verilen seminer sonunda, öğrencilerin geleceğe dolanımlı bir şekilde hazırlanmasının, öğretmenlerin yeterliliklerini en üst düzeye çıkararak eğitim ve öğretimin niteliğinin yükseltilmesinin, eğitim ortam ve süreçlerinin iyileştirilerek başarının artırılmasının hedeflendiğini söyledi.
     2023 yılında daha gelişmiş ve lider ülke Türkiye için gelişmiş ülkelerin ilerisinde eğitim verilmesi gerektiğini anlatan Yılmaz, şöyle konuştu:
     Bulunduğumuz yüzyıla damgasına vuran Değişim eğitim ve yeni uygulamalar en kısa sürede hayata geçirilmesini zorunlu kılmaktadır. Eğer 2023 yılında daha gelişmiş ve lider ülke Türkiye vizyonunu yakalamak istiyorsak gelişmiş ülkelerin ilerisinde eğitim vermemiz gerekmektedir. Çocuklarımız henüz var olmayan meslekleri yapmaya, ileri teknolojileri kullanmaya gelecekte ülkesine ve insanlığa değer katacak bilimsel çalışmaları yapmaya hazırlamak zorundayız.
     Konuşmanın ardından Belediye Başkan Yardımcısı Sertler ve beraberindekiler kursiyerlere sertifikalarını verdi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bozüyükte girişimcilik semineri sertifika töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER