Bozüyükten kısa kısa

Bozüyükten kısa kısa -Tüketici Hakları Derneği Bozüyük Şubesi Olağan Genel Kurulu


BİLECİK (A.A) - Tüketici Hakları Derneği (THK) Bozüyük Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı.
     Dernek başkanı Hayrettin Sabırlı, dernek binasında yapılan ve 7 kişilik yönetim kurulu üyelerinin belirlendiği genel kurulda, derneğin geçen yıl Eylül ayında faaliyete geçtiğini söyledi.
     Dernek olarak tüketicilerin sorunlarını çözmek ve bilgilendirmek için çalışmalar yaptıklarını anlatan Sabırlı, "Bozüyük Tüketici Hakem Heyetinde 1 asil 1 yedek olmak üzere 2 dernek üye yer alıyor. Şu an 51 üyemiz var, yeni dönemde hedefimiz 200 üyeye çıkarmak" dedi.
     20 kişinin oy kullandığı seçimlerde, Hayrettin Sabırlı ve Suel Özkıran 18, Nazmiye Tunçer 17, Enver Güçyeter 15, Osman Nuri Avcı, Hasan Özkan ve Caner Turan 14 oy alarak yönetim kurulu asil üyeliklerine seçildi.
     Yönetim kurulu üyelerinin, yapacakları toplantıyla görev dağılımı yapılacağı bildirildi.
    
     -Günyarık köyündeki cami inşaatı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bozüyük ilçesine bağlı Günyarık köyündeki cami inşaatının devam ettiği bildirildi.
     Günyarık Köyü Camisi Kuran Kursu Yaptırma, Yaşatma ve Kültür Derneği Başkanı İbrahim Yavaş, 2010 yılında çıkan yangında tamamen yanan tarihi Günyarık köyü camisini Haziranda ibadete açmayı planlandıklarını söyledi.
     Hayırsever vatandaşların yardımıyla caminin büyük bir kısmının tamamladıklarını ve sadece iç bölümünün kaldığını ifade eden Yavaş, cami inşaatını tamamlamak için yardımsever vatandaşların maddi, manevi yardımlarını beklediklerini belirtti.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bozüyükten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER