Bozüyükten kısa kısa

Bozüyükten kısa kısa -Bozüyükte kan bağışı kampanyası


BİLECİK (A.A) - Bozüyük ilçesinde, Eskişehir Kan Merkezi tarafından 2 gün süreyle yapılan kan bağış kampanyasında yaklaşık 200 ünite kan toplandığı bildirildi.
     Bozüyük Kızılay Şube Başkanı Zekeriya Yavaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Meydanında düzenlenen kampanyaya Bozüyüklülerin yoğun ilgi gösterdiği söyledi.
     Eskişehir Kızılay Kan Merkezinin, Eskişehir olmak üzere Kütahya ve Bilecikte de kan bağış kampanyaları düzenlediğini ve en fazla ziyaret edilen ilçeler arasında Bozüyükün ilk sıralarda yer aldığını ifade eden Yavaş, Kızılayın sürekli kan bağış kampanyası düzenlemesinin nedeni kana olan ihtiyaçtır. Halkımızın bu duyarlılığını arttırarak devam etmesini temenni ediyor. Çünkü kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Kan üretilmeyen bir doku olduğu için tek kaynağı gönüllü ve sağlıklı kan bağışçılarıdır dedi.
    
     -Demiryolu üst geçidine asansör
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bozüyükte demiryolu üst geçidine asansör yapılacağı bildirildi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kasımpaşa ile Yeni Mahalleyi birbirine bağlayan demiryolu üst geçidinin, rehabilite edilerek yapılacak asansör ilavesi ile daha kullanışlı hale getirileceği kaydedildi.
     Belediyenin girişimleri ile TCDD tarafından yapılacak olan rehabilite çalışmaları kapsamında, mevcut merdiven meyili azaltılarak yürüme kolaylığı sağlanacağı belirtilen açıklamada, yaşlı, çocuklu ve engelli vatandaşlar için de asansör yapılmasının planlandığı belirtildi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bozüyükten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER