Bucaspor, 3. kez play

Bucaspor, 3. kez play-off oynayacak -PTT 1. Ligde play-offta mücadele edecek sarı-lacivertli ekip, daha önce 2 kez yer aldığı play-offta mutlu sona ulaşamadı


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde Çaykur Rizesporu 1-0 mağlup eden Bucaspor, 3. kez play-off oynamaya hak kazandı.
     Ligde teknik direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde ilk 6 yarışını mutlu sonlandıran sarı-lacivertli ekip, 2010-2011 sezonunda veda ettiği Süper Lige tekrar yükselmek için play-off mücadelesi verecek.
     PTT 1. Ligde 2009-2010da Kardemir Karabüksporla doğrudan Süper Lige yükselmeyi başaran Bucaspor, daha önce 2 kez play-offtan Süper Lige yükselme mücadelesi yaptı.
     Sarı-lacivertli ekip 1994-1995 ve 1996-1997 sezonlarında 8 takımın katıldığı yükselme maçlarında ilk müsabakalarda yenilerek Süper Lige çıkamadı.
     İlk olarak 1994-1995 sezonunda 8 takımın katıldığı Konyadaki play-offta birinci maçta Adanaspora 3-2 yenilen Bucaspor, 1996-1997 sezonunda ise Antalyadaki müsabakalarda yine ilk maçta Şekerspora 4-1 mağlup olarak Süper Lige yükselemedi.
    
     -Rakip bu hafta belli olacak-
    
     Bucasporun play-offtaki rakibi lig konumuna göre belli olacak.
     PTT 1. Ligde play-off ilk turunu 3. bitiren ekip 6. sıradakiyle, 4. ise 5. sıradaki ekiple karşılaşacak. Çift maç eleme usululüne göre deplasmanlı oynanacak serinin ardından rakiplerini eleyenler, tarafsız sahada Süper Lige yükselmek için karşılaşacak.
    
     -Yasinden 9. gol-
    
     Çaykur Rizespor karşısından takımının tek golünü kaydeden Yasin Avcı, bu sezon 9. golüne ulaştı. Devre arasında Göztepeden transfer olan Yasin Avcı, ikinci devrede Bucasporla 14 maçta forma giydi.
     Bucasporda gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Nsaliwa, normal sezonun son maçı olan Denizlispor deplasmanında forma giyemeyecek.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Bucaspor, 3. kez play Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER