Bucaspor, eski oyuncusu Erkan Taşkıran ile

Bucaspor, eski oyuncusu Erkan Taşkıran ile anlaştı


İZMİR (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Bucaspor, Kardemir Karabüksporda forma giyen eski oyuncusu Erkan Taşkıran ile anlaştı.
     Bucaspor Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, anlaştıkları eski oyuncuları Erkan Taşkıranın yarın Kayseri Erciyesspor maçını izledikten sonra Pazartesi günü resmi sözleşme imzalayacağını söyledi.
     Kaynar, transfer döneminin bitimine kadar bir oyuncu daha transfer edebileceklerini kaydetti.
     Kayseri Erciyesspor karşılaşmasına da değinen Kaynar, Konyaspor maçındaki ortaya koydukları oyun ve mücadeleyi sahaya yansıtıp, müsabakayı galip tamamlamak istediklerini belirtti.
     Kaynar, Buca Arenada taraftarımızın desteğiyle gülen taraf olmak istiyoruz. Taraftarlarımız bu sezon İzmirde oynayacağımız ilk lig maçında bizi yalnız bırakmayacağını biliyoruz dedi.
     Futbola Çamdibi Altınoksporda başladıktan sonra Gençlerbirliğinde profesyonel olan 27 yaşındaki Erkan Taşkıran, Hacettepe, Marmaris Belediyespor, Bucaspor ve Kardemir Karabükspor takımlarında mücadele etti.
     Sarı-lacivertli ekibin 2009-2010da Süper Lige yükselmesine katkı sağlayan isimlerden biri olan Erkan Taşkıran, sarı-lacivertli formayla Süper Ligde oynadıktan sonra 2011-2012 sezonunda Kardemir Karabükspora transfer olmuştu.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Bucaspor, eski oyuncusu Erkan Taşkıran ile Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER