Burdurdaki cinayet

Burdurdaki cinayet -Eniştesini öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Oğuzhan Yöndemlinin yargılanmasına başlandı


BURDUR (A.A) - Burdurda eniştesi Şahin Koçaçı öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Oğuzhan Yöndemlinin yargılanmasına başlandı.
     Burdur Ağır Ceza Mahkemesinde başlayan davanın birinci duruşmasına tutuklu sanık Oğuzhan Yöndemli, Yöndemlinin avukatı Ömer Bütüner, müşteki Bayram Koçaç ve avukatları Ömer Çetin, Recep Bakırcı ile maktulün yakınları katıldı.
     Yöndemli duruşmadaki savunmasında, eniştesi Şahin Koçaç ile otomobille Mehmet Akif Kent Ormanına gittiklerini burada tartışmaya başladıklarını anlattı. Tartışma sırasında Koçaçın elindeki tüfeği almak isterken tüfeğin ateş aldığını ve Koçaçın öldüğünü söyleyen Yöndemli, olaydan 5 gün sonra ormanlık alana yeniden giderek cesedi gömdüğünü, tüfeği ise parçalayarak göle attığını iddia etti.
     Yöndemlinin avukatı Ömer Bütüner, duruşmada aleyhte olan hususları kabul etmediklerini belirterek, eksiklerin giderilmesini istedi.
     Avukat Ömer Çetin ise dinletmek istedikleri tanıkların olduğunu belirtti.
     Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Oğuzhan Yöndemlinin tutukluluk halinin devamına karar verdi ve duruşmayı 21 Şubat tarihine erteledi.
     Ayrıca Oğuzhan Yöndemliye olay yerinde tatbikat yaptırıldı.
     Burdurda 15 Ocak 2012de kaybolan Şahin Koçaçın cesedi, 81 gün sonra Mehmet Akif Kent Ormanında gömülü halde bulunmuş, olayla ilgili gözaltına alınan Koçaçın kayın biraderi Oğuzhan Yöndemli, sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştı.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Şükran Yücel

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER