Burdur Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı

Burdur Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı yapıldı -Toplantıda Belediye Başkanı Akkayaya sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı


BURDUR (A.A) - Burdur Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı yapıldı.
     Halı Sarayı Meclis Toplantı Salonunda, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya başkanlığında yapılan toplantıda 5393 Sayılı Belediye Kanununun 51. maddesi gereğince itfaiye çalışanlarının, 52. maddesi gereğince de zabıta çalışanlarının 2013 yılı fazla mesai ücretleri belirlendi.
     Toplantıda memur boş kadro, derece değişikliği, evsel katı atık tarifeleri ile İmar Komisyonundan gelen kararlar görüşüldü.
     Öte yandan 2005/9207 Sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin 29. maddesi gereğince, Burdur Belediyesi sınırları ve mücavir alanlar içinde belirlenecek içkili yer bölgesi tespitiyle ilgili çalışma yapmak üzere kurulan komisyona, meclis üyeleri Bünyamin Pınarbaşı, Ali Sevinç, Onur Ölmez, Erol Gür ve Murat Karagöz seçildi.
     Bu arada toplantıda, 62 yaşına giren Belediye Başkanı Akkayaya sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Akkaya, kendisi için kesilen doğum günü pastasının ilk dilimini toplantıyı takip eden gazetecilere ikram etti.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Burdur Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER