Burdur Valisi Yılmaz, Isparta Valisi Oğuzu

Burdur Valisi Yılmaz, Isparta Valisi Oğuzu ziyaret etti


ISPARTA (A.A) - Son Valiler Kararnamesi ile Burdura atanan Vali Nurettin Yılmaz, Isparta Valisi Memduh Oğuzu ziyaret etti.
     Vali Yılmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, Vali Oğuzun Burdur ve Isparta arasında en güçlü bağ olduğunu söyledi.
     Vali Oğuzun Burdurdaki bazı okullarda isminin bulunduğu anlatan Yılmaz, Kendilerinden hem meslek büyüğümüz olarak hem de Burdur Valiliği yapmış olması dolayısıyla istifade edeceğiz dedi.
     Ispartanın çok gelişmiş bir kent olduğunu ifade eden Yılmaz, şunları söyledi:
     Dinar ve Uşak Sivaslıda kaymakamlık yapmıştım. O zamanlar da gelmiştim, ancak bugün Ispartayı çok gelişmiş gördüm. O yıllarda küçük mağazalar vardı, bugün çok güzel büyük mağazalar ve yeni yerleşim yerleri gördüm. Buraya gelirken kardeş yolu olarak bilinen dağ yolundan geldik, o tarafta çok güzel konutlar ve siteler gördüm. Gerçekten Isparta çok güzel olmuş.
     Ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getiren Isparta Valisi Oğuz da ilk valilik görevini yaptığı Burdurun kendisi için önemli yeri olduğunu kaydetti.
     Burdurda gerçekleştirilecek hizmetlerin bölgeyi doğrudan ilgilendirdiğini vurgulayan Oğuz, şöyle konuştu:
     Bir Isparta atasözü ile söyleyecek olursak, Bölüşürsek çok oluruz, bölünürsek yok oluruz. Bu atasözünü yaşam biçimi olarak kabul ediyoruz. Antalya, Isparta ve Burdur birlikte hareket etmektedir. Siz kimsiniz diye sorulduğunda, Biz Ispartayız demek yerine, Biz Isparta, Antalya ve Burduruz demek bir gücü ifade eder, bir birlikteliği ifade eder.
    
     Muhabir: Mehmet Erbek
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Burdur Valisi Yılmaz, Isparta Valisi Oğuzu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER