Bursada 4 fuar birden...

Bursada 4 fuar birden... -Kalıp Teknolojileri ve Yan Sanayiler, Ambalaj ve Plastik Endüstrisi ve Kauçuk, Otomotiv Yan Sanayi, Yedek Parça ve Aksamları, Güvenlik Sistemleri ve Endüstriyel Temizlik ve Hizmetleri fuarları 10-13 Mayı


BURSA (A.A) - Bursada, 6. Kalıp Teknolojileri ve Yan Sanayiler, 11. Ambalaj ve Plastik Endüstrisi ve Kauçuk, Otomotiv Yan Sanayi, Yedek Parça ve Aksamları ve 2. Güvenlik Sistemleri ve Endüstriyel Temizlik ve Hizmetleri fuarları 10-13 Mayısta düzenlenecek.
     Tüyap Bursa Fuarcılıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, bazı kamu kurum ve kuruluşlar ile özel sektörün destekleriyle hazırlanan 4 fuar, Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek.
     Tüyap Bursa Fuarcılık, üretim yapan tüm sektörlerin ihtiyaç duyduğu kalıp ve kalıp sanayi için önemli bir merkez olan Bursanın Kocaeli, Adapazarı, Eskişehir gibi sanayinin yoğun olduğu bölgeler ile çevrili olması ve sektör gereksinimlerine cevap verebilmesi amacıyla Kalıp Avrasya Fuarını marka haline getirerek, Türkiyenin kalıp sektöründeki tek fuarı ve en büyük buluşması yapacak.
     Otomotiv, savunma, makine endüstrileri başta olmak üzere üretim sektörünün ihtiyaç duyduğu kalıp, hammadde, ilgili teknoloji, donanım ve sistemlerle buluşturacak olan fuarlar, 4 salonda, 25 bin metrekare kapalı alanda, 20 ülkeden 300 firma ve firma temsilciliği ile 823 markanın katılımıyla sektörün kendi konusundaki en önemli buluşması olacak.
     Fuarlar kapsamında, yurt içinden ise sektörün en önemli üretici ve ithalatçı firmalarının bulunduğu 40ın üzerinde ilden ilgili tüm sektörlerden nitelikli ziyaretçilere davetiye gönderildi.
     (CM-KAK)
<< Önceki Haber Bursada 4 fuar birden... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER