Bursada bin inşaat mühendisi iftarda buluştu

Bursada bin inşaat mühendisi iftarda buluştu


BURSA (A.A) - TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi, düzenlediği iftar yemeğinde üyeleriyle bir araya geldi.
     İMOdan yapılan yazılı açıklamaya göre, İMO Bursa Şubesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğine, Bursa Valisi Şahabettin Harput, CHP Bursa milletvekilleri Turhan Tayan ve İlhan Demiröz, akademik odaların başkanları, yöneticileri, kamu kurum ve kuruluşların yöneticileriyle bine yakın İMO üyesi katıldı.
     İMO Bursa Şube Başkanı Necati Şahin, burada yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin en fazla hissedildiği aylardan biri olan Ramazan ayında üyeleriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Vali Şahabettin Harput da Ramazan ayında sevgi, barış ve kardeşlik duygularının doruk noktasına ulaştığını vurguladı. 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanları Dönüştürülmesi Kanununun Türkiye ve Bursa için bir milat olabileceğini belirten Harput, bunun, Bursanın tarihinin ve yeşilinin korunması, imarının düzenlenmesi ve kimlikli bir şehir olarak yeniden doğabilmesi adına bir şans olduğunu ifade etti.
     İMO Bursa Şubesinin bu konudaki duyarlılığı ve çalışmalarının takdire şayan olduğunu belirten Harput, Bursanın geleceği ve makus talihinin değişmesi adına bir şans olan bu yasaya, İnşaat Mühendisleri Odasının gösterdiği duyarlılığa teşekkür ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Tarık Üzgün
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Bursada bin inşaat mühendisi iftarda buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER