Bursada Kongre ve Tanıtım A.Ş kurulacak

Bursada Kongre ve Tanıtım A.Ş kurulacak -Bursa Valisi Harput: Bursa Kongre ve Tanıtım A.Ş, faaliyete geçtiği an, Bursanın zenginliklerinin profesyonel bir şekilde tanıtılması ve pazarlanması adına çok önemli bir adım atmış olacağız


BURSA (A.A) - Bursanın turizm potansiyelinden en iyi şekilde istifade edebilmek ve şehri daha iyi tanıtabilmek için Bursa Valiliğinin koordinatörlüğünde Bursa Kongre ve Tanıtım A.Ş, kurulacak.
     Tarihi Heykel Valilik binasında düzenlenen toplantıda konuşan Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursada yeni bir döneme başlandığını ve Bursa Kongre ve Tanıtım A.Ş ile tarihi bir adım atıldığını söyledi.
     Uzun süredir Bursanın turizm potansiyelini iyi bir şekilde değerlendirmek adına yoğun çaba gösterildiğini belirten Harput, Bursa Kongre ve Tanıtım A.Ş, faaliyete geçtiği an, Bursanın zenginliklerinin profesyonel bir şekilde tanıtılması ve pazarlanması adına çok önemli bir adım atmış olacağız dedi.
     Bugüne kadar Bursanın yeterince tanıtılamadığını ve imkanlarının yeterince duyurulamadığını dile getiren Harput, bu nedenle de Bursaya turizm noktasında istenilen akımın yeterince sağlanamadığı hususunda ortak mutabakat sağlandığını ve Bursaya bir kongre ve tanıtım bürosu kurmaya karar verdiklerini ifade etti.
     Harput, Bursa Kongre ve Tanıtım A.Şnin Jeotermal A.Ş, İl Özel İdaresi, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) işbirliği ile yürütülen bir kuruluş olacağını belirterek, Bugün şirketle alakalı bütün işlemler sonuçlanmış artık şirketin nihai aşamasına gelmiş bulunuyoruz. Uludağın, tarihin, termalin, fuarların, inanç turizminin bütün imkanlarıyla en iyi şekilde tanıtıldığı ve pazarlandığı bir organizasyon olacak diye konuştu.
     Toplantıya, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Sanayi ve Ticaret Odası, Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası, İznik Ticaret ve Sanayi Odası, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, GÜMTOB ve TÜRSAB yetkilileri de katıldı.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Bursada Kongre ve Tanıtım A.Ş kurulacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER