Bursada uyuşturucu alışverişi yüzünden işlenen cinayet

Bursada uyuşturucu alışverişi yüzünden işlenen cinayet -Kendilerinden uyuşturucu almak isteyen kişiyi kalbinden bıçaklayarak öldürdükleri iddia edilen 3 sanık hakkında müebbet hapis talebiyle dava açıldı


BURSA (A.A) - Merkez Yıldırım ilçesinde, kendilerinden uyuşturucu almak istediği için tartıştıkları kişiyi, göğsünden bıçaklayarak öldürdükleri iddia edilen 3 sanık hakkında müebbet hapis talebiyle dava açıldı.
     Savcı, olayla ilgili 2si tutuklu 3 sanık hakkındaki soruşturmasını tamamladı. Hazırlanan iddianameye göre, cinayeti işlediği iddia edilen Ömür Üzreker (26) ile kavgada maktulü darp ederek savunma yapmasını engelledikleri gerekçesiyle Erdal Çalış (18) ve Ogün Üzreker (21) hakkında, kasten öldürmek suçundan müebbet hapis talebiyle dava açıldı.
     Sanıklar, 3. Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.
     Beyazıt Mahallesi Yapraklı Sokakta 27 Nisanda, 168 promil alkollü olan Cihan Y. (39) ile Ömür Üzreker arasında uyuşturucu pazarlığı sırasında tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, göğsünden bıçaklanan Cihan Y, ağır yaralanmıştı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Cihan Y, hayatını kaybetmişti.
     Olaydan sonra kaçan şüphelileri, cinayet masası dedektifleri yakalayarak gözaltına almış, adliyeye sevk edilen ve kavgada kelebek tabir edilen bıçağı kullandığı tespit edilen Ömür Üzreker ve arkadaşı Erdal Çalış tutuklanırken, kardeşi Ogün Üzreker tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Bursada uyuşturucu alışverişi yüzünden işlenen cinayet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER