Bursa amatör sporunun en iyileri kupalarını

Bursa amatör sporunun en iyileri kupalarını aldı


BURSA (A.A) - Bursa amatör sporunun en iyileri, kupalarını törenle aldı.
     Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) tarafından Merinos Parkındaki bir restoranda düzenlenen ödül törenine Bursa vali yardımcıları Ahmet Hamdi Usta, Vedat Müftüoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdullah Karadağ, BASKF Onursal Başkanı Ayhan Barışıcı, başarılı olan amatör spor kulüplerinin başkanları, antrenörleri ve sporcuları ile Bursa spor camiasının önde gelen isimleri katıldı.
     BASKF Başkanı Cemal Vardar, törende yaptığı konuşmada, kentte 2011-2012 sezonunda 4 bin 350 maç oynandığını belirterek, Bursa, İstanbuldan sonra en fazla amatör maçın oynandığı kent. Böylesine yoğun bir sezonu çok şükür sorunsuz bir şekilde tamamladık dedi.
     Bursadaki kulüplerin kazanmak kadar kaybetmek de normal anlayışıyla hareket ettiğini ifade eden Vardar, 4 bin 350 maç oynanmasına karşın çok şükür öylesine büyük ve önemli olaylar yaşanmadı. Kulüplerimiz fair-play ruhundan da ayrılmadılar. Sadece başarı elde etmiş şampiyon olmuş kulüplerimizi değil, böylesine centilmence bir sezon yaşamamıza yardımcı olan tüm kulüplerimizi kutluyorum diye konuştu.
     Konuşmaların ardından yaş grupları ve liglerine göre şampiyon olan takımlar kupalarını aldı.
     Törende ayrıca, gol kralları, en başarılı antrenör ve en başarılı hakem üçlüsü de ödüllendirildi.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursa amatör sporunun en iyileri kupalarını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER