Bursa Valisi Harput:

Bursa Valisi Harput: -Muharrem ayı, Hazreti Adem den bu yana olağanüstü hadiselerin yaşandığı bir aydır. Bu hadiselerden alınacak çok dersler var


BURSA (A.A) - Bursa Valisi Şahabettin Harput, Muharrem ayı, Hazreti Ademden bu yana olağanüstü hadiselerin yaşandığı bir aydır. Bu hadiselerden alınacak çok dersler var dedi.
     Vali Harput, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahyanın yanı sıra Yıldırım Kaymakamı Mehmet Yapıcıyla birlikte Muharrem ayı dolayısıyla Akçağlayan Kültür ve Dayanışma Derneğinin Cemevinde verdiği iftara katıldı.
     Muharrem ayının anlamını çok iyi bildiğini ifade eden Vali Harput, şunları kaydetti:
     Bu günün güzelliğini paylaşmak için aranızdayım. Muharrem ayı Hazreti Ademden bu yana olağanüstü hadiselerin yaşandığı bir aydır. Bu hadiselerden alınacak çok dersler var. Bugün İslam aleminin en büyük derdi cehalettir. Bugün bizi bir araya getiren bu gecede birbirimizin bir vücut gibi kardeşiyiz. Bu günler bizim çimentomuz. Ehlibeyt bizim çimentomuzdur. Kini, intikamı, hırsı bırakacağız. Bunun için buradayız. Bu anlayış içerisinde sizleri selamlıyorum. Bu gününüzün mübarek olmasını diliyorum.
     Vali Harput, iftarın ardından cemevindeki vatandaşlarla sohbet etti.
    
     Muhabir: Semih Kır / Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Bursa Valisi Harput: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER