Bursarayda Festival tarifesi

Bursarayda Festival tarifesi


BURSA (A.A) - Bursada yarın başlayacak 51. Uluslararası Bursa Festivali nedeniyle Bursaray seferlerinin 1 saat uzatıldığı bildirildi.
     Bursa Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl 51incisi düzenlenen Uluslararası Bursa Festivali nedeniyle vatandaşlara ulaşımda kolaylık sağlamak amacıyla yarından itibaren festival süresince Bursaray seferlerinin 1 saat uzatıldığı bildirildi.
     BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy, festival süresince programların saat 21.15te başlayacağını hatırlatarak, festival programlarını izleyecek olan vatandaşların ulaşımda sıkıntı yaşamalarını engellemek adına yeni bir düzenleme yapıldığını kaydetti.
     Fidansoy, Bursaray saatlerindeki yeni uygulama festival sonuna kadar devam edecek. Vatandaşların daha rahat yolculuk yapması adına, sürekli iyileştirmelere devam ediyoruz dedi.
     Yeni uygulamaya göre yarından itibaren Şehreküstü İstasyonundan son sefer saatlerinin, Şehreküstü-Arabayatağı 00.57, Şehreküstü-Üniversite 00.49 ve Şehreküstü-Emek 00.54 şeklinde düzenlendiği açıklandı.
    
     Muhabir : Umut Özgan
     Yayıncı : Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Bursarayda Festival tarifesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER