Bursaspor ile Şekerbank arasında Taraftar POS

Bursaspor ile Şekerbank arasında Taraftar POS Projesi


BURSA (A.A) - Bursaspor Kulübü ile Şekerbank arasında, Taraftar Pos Projesi protokolü imzalandı. Protokol ile Bursaspor taraftarları, Şekerbankın POS makinesini kullanan üye iş yerlerinden yaptıkları her alışverişten gönüllü olarak Bursaspor Kulubüne destek sağlayacak.
     Özlüce Tesislerindeki törene, Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri İlhan Uslu ile Reklam ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Recep Aydın ve Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Halit Yıldız katıldı.
     Yıldız, burada yaptığı konuşmada, Bursaspor işbirliğinin, Anadolu Bankacılığı stratejilerinin bir devamı olarak, Anadolu kulüplerine ve dolayısıyla Anadolu ekonomisine destek olmak amacıyla başlattıkları projenin önemli bir adımı niteliği taşıdığını söyledi.
     Taraftar POS işbirliği ile Bursasporlu taraftarların, günlük yaşamlarının her anında gönüllü olarak kulüplerine destek olabilme fırsatı yakaladıklarını ifade eden Yıldız, anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Bursasporlu taraftarların, Türkiyenin neresinde olurlarsa olsunlar, herhangi bir kredi kartı ile Taraftar POS sistemi üzerinden alışverişlerini yaptıkları takdirde, gönül verdikleri futbol kulübünü destekleyeceklerini kaydeden Yıldız, bu desteğin, sadece Bursasporun lisanslı ürünlerini satın alırken geçerli olmayacağını, Bursa ve ülkenin dört bir yanında Şekerbank POS cihazı kullanan tüm mağazalarda, tüm ürünler için geçerli olacağını belirtti.
     Tüm esnaf ve işletme sahiplerinin, Taraftar POS uygulamasına katılabileceklerini belirten Yıldız, Bugün Bursada imza attığımız bu değer zincirine, zaman içerisinde diğer Anadolu spor kulüplerimizi de dahil etmeyi hedefliyoruz dedi.
     Banka olarak müşterilerine bugüne kadar uygulanmamış bir hizmeti sunmanın gururunu yaşadıklarını, bu hizmet sayesinde yeşil-beyazlı takıma gönül vermiş iş yerleri ve şu anda Türkiye çapındaki yaklaşık 4 milyon Bursaspor taraftarı ile güçlerini birleştireceklerini kaydeden Yıldız, Gelecek yıl sonuna kadar üye iş yeri sayısını 5 bine çıkarmayı hedefliyoruz diye konuştu.
     Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri İlhan Uslu da spor ekonomisinin büyümesine, bağlı olarak ülke ekonomisinin canlanmasına katkı sağlayacak bir projenin, ilk uygulayıcı kulüplerinden birisi olmaktan son derece memnuniyet ve gurur duyduklarını söyledi.
     Türk spor dünyasına yeni bir iş modeli kazandırdığı için de Şekerbanka teşekkür eden Uslu, şunları kaydetti:
     Taraftarımızın gücü ve desteği ile büyümeye devam ediyoruz. Bursasporun şampiyon olduktan sonra gerek sportif başarıları gerekse kurumsal hamlelerde gösterdiği yoğun mesai, gelecek adına attığımız adımların ne kadar doğru adımlar olduğunun bir göstergesidir. Taraftarlarımıza da Şekerbank ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği ile başlayan projeye destek vermelerini diliyorum.
     Uslu, daha sonra Yıldıza isminin yazılı olduğu Bursaspor forması hediye etti.
    
     Muhabir: Haluk Yüksel
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Bursaspor ile Şekerbank arasında Taraftar POS Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER