Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının vefatı

Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının vefatı -CHP Bursa Milletvekili Demiröz: "Yazıcı, bir süredir yaşadığı kalp rahatsızlığına ve tüm uyarılara rağmen Bursa ve Bursaspor sevgisinin peşinden ayrılmadı"


BURSA (A.A) - CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcının, kalp rahatsızlığına ve tüm uyarılara rağmen Bursa ve Bursaspor sevgisinden ayrılmadığını" belirtti.
     Demiröz, yaptığı yazılı açıklamada, Yazıcının vefatını derin bir üzüntüyle öğrendiğini ifade etti. Başkan Yazıcının ailesine, Bursaya, Bursasporlulara ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır dileyen Demiröz, şunları kaydetti:
     "Sakin kişiliği ve özverili yapısıyla Bursaspora çok büyük başarılar yaşatan, şampiyonluk tattıran Yazıcıyı ne yazık ki çok erken bir yaşta kaybettik. Yazıcı, bir süredir yaşadığı kalp rahatsızlığına ve tüm uyarılara rağmen Bursa ve Bursaspor sevgisinin peşinden ayrılmadı. Türk futbol tarihine damga vuran başarılara imza atan başkanı Bursa ve tüm Bursalılar hiçbir zaman unutmayacak. Aynı zamanda iki dönem Bursa milletvekilliği de yapan Yazıcı, hem spora hem de kente yaptığı hizmetleriyle sevgiyle anılacak. Başımız sağ olsun."
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının vefatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER