Bursaspor

Bursaspor-Eskişehirspor maçı biletleri yarın satışa çıkacak


BURSA (A.A) - Spor Toto Süper Ligde Bursasporun sahasında Eskişehirspor ile yapacağı maçın biletlerinin yarın satışa çıkacağı bildirildi.
     Bursaspor Kulübünden yapılan açıklamada, "Büyük Başkanımız İbrahim Yazıcıyı ebediyete uğurladığımız şu günlerde, camiamızın göstermiş olduğu birliktelik ve ülke kamuoyuna verdiğimiz mesaj tek tesellimizdir. Bu doğrultuda Başkanımızın da önem verdiği, bu sezon Atatürk Stadyumunda oynayacağımız son mücadele olan Eskişehirspor karşılaşması için yönetim kurulumuz bilet fiyatlarını aşağıdaki şekilde düzenlemiştir" ifadelerine yer verildi.
     Açıklamada, Bursaspor-Eskişehirspor maçının biletlerinin Biletixin çağrı merkezi, internet sitesi, Çetin Family Nilüfer, Çetin Family Emek, Nalbantoğlu Katlı Otoparkı gişelerinde satılacağı belirtilerek, bilet fiyatları ise şöyle:
     "Bursagaz VIP A-B tribün 1. sıra 150 lira, Bursagaz VIP A-B tribün 2 ila 6. sıralar 100 lira, kapalı A-B_tribünleri 50 lira, maraton tribün 20 lira, kapalı kale arkası tribün 10 lira, açık kale arkası ve misafir tribünleri 5 lira"
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER