Bursaspor

Bursaspor-Twente maçından notlar -Bursasporlu taraftarlar, karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdi, tribünleri tamamen doldurdu -Takımlarının bayrakları ile Türk bayraklarını sallayan taraftarlar, Şehitler ölmez vatan bölünmez tezahüratı


BURSA (A.A) - Bursasporlu taraftarlar, takımlarının UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Hollandanın Twente takımı ile oynadığı maça yoğun ilgi gösterdi.
     Rakip takım taraftarları gelmediği için o bölüm dahil biletleri tamamen tükenen maç için yeşil-beyazlı taraftarlar tribünleri doldurdu.
     Bursaspor taraftarları, oyuncuları taşıyan otobüsü Stat Caddesi önünde durdurdu. Meşaleler yakıp tezahüratlar yapan taraftarlar, otobüse stat girişine kadar eşlik etti.
     Bursasporlu futbolcular da taraftarlara alkışlarla karşılık verdi.
    
     -Tribünlerde büyük coşku-
    
     Bursasporlu taraftarlar, dünkü basın toplantısında, Bursaspor taraftarlarının sesini kısacağız diye açıklama yapan Twente Teknik Direktörü Stewe McClarene nispet yaparcasına, tezahüratlarını daha yüksek sesle yaptı.
     Konuk takım oyuncuları sahaya çıktığında ıslıklı protesto yapan Bursaspor taraftarları, stat hoparlörlerinden çalınan şarkılara da atkılarını açarak eşlik etti.
     Yeşil-beyazlı taraftarlar, tüm futbolcuları her zaman olduğu gibi tüm futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak yumruk şov yaptırdı.
    
     -Teröre lanet-
    
     Bursaspor taraftarları, terör olaylarını da tezahüratlarıyla lanetledi.
     Yeşil-beyazlı taraftarlar, takımlarının bayraklarıyla birlikte getirdikleri Türk bayraklarını tribünlerde sallayarak, Şehitler ölmez vatan bölünmez diye tezahürat yaptı. Taraftarlarlar tribünlerde ayrıca, Askerim canım benim Türk milletinin canı sensin yazılı pankart açtı.
    
     -Tribünlerde ilginç pankartlar-
    
     Bursasporlu taraftarlar, takımlarının Twente ile oynadığı maçı önemsediklerini açtıkları pankartlarla da gösterdi.
     Maraton tribününde ayrı ayrı, Ruhunla, Duruşunla, Onurunla ile Sen çok yaşa yazılı pankartın ayrı ayrı açıldığı gözlendi.
     En ateşli taraftarların bulunduğu Teksas diye adlandırılan kapalı kale arkası tribününde ise İngilizce, Teksas İs A Way Life-Teksas bir yaşam tarzıdır yazılı pankartın asıldığı gözlendi.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Tarkan Demir

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER