Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasına

Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasına doğru


ERZURUM (A.A) - Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, kentte düzenlenecek Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında Yakutiye Boks Kulübü olarak iddialı olduklarını bildirdi.
     Korkut, yaptığı yazılı açıklamada, Erzurumun boksta dev bir organizasyona ev sahipliği yapacağını belirterek, Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası için kente 400 sporcu, yaklaşık 200 yöneticinin geldiğini ifade etti.
     Pazartesi günü başlayacak müsabakalarda Yakutiye Boks Kulübünün büyük başarı elde etmesini arzu ettiklerini vurgulayan Korkut, şunları kaydetti:
     Sporun her dalında gençlerimize kapı açmaya çalışıyoruz. Gençlerin kahve köşelerinden kurtuluşu, internet kafede ömür geçirmelerinin önüne, spora yapacağımız yatırımlarla geçebiliriz. Yakutiye Belediyesi olarak bu alanda ciddi adımlarımız oldu. Sporun her dalı, daha sağlıklı bir nesil ve sağlıklı bir toplum için hayati önem taşıyor. Biz de gençlere sporun her alanında el uzatıyoruz. 400 sporcu arasında 6sı Erzurum için gurur kaynağı olacak pırıl pırıl gençler. Arkadaşlarımızın madalya sözleri var.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER