Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı

Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı -AK Parti İlçe Başkanı Küçükmorkoç: -10 Kasım, Türk Milleti için Atatürkü anma günü olduğu kadar, Onun ideallerini de gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günüdür


KASTAMONU (A.A) - AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, 10 Kasımın, Türk Milleti için Atatürkü anma günü olduğu kadar, Onun ideallerini de gerçekleştirme konusundaki kararlılığını gösterme günü olduğunu bildirdi.
     Küçükmorkoç, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün ebediyete intikalinin 74. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, şunları kaydetti:
     Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürkü ebediyete uğurladığımız günün yıl dönümünde anarken, hep birlikte Onun fikir ve eserleri üzerinde yeniden düşünmeli, Onun mücadele heyecanını yeniden yaşamalıyız. İstiklal mücadelemizin önderi, büyük devlet adamı Atatürkün, değerini ve güncelliğini hiçbir zaman kaybetmeyen temel felsefesini doğru ve bir bütün olarak yeniden anlamaya çalışmalıyız.
     Kurtuluş Savaşına liderlik eden Atatürk, başarıları, öngörüleri, eserleri ve inkılâplarıyla tarihin akışını değiştirmiş, insanlığın yetiştirdiği büyük liderler arasında hak ettiği yeri almıştır. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürkü, aramızdan ayrılışının 74. yıl dönümünde saygı, şükran ve rahmetle anıyorum.
    
     Muhabir: Mehmet Ulusoylar
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER