Büyük Önder Atatürkü anıyoruz

Büyük Önder Atatürkü anıyoruz -Manisada Atatürk resimli 5 bin tişört dağıtıldı


MANİSA (A.A) - Manisa Belediyesi tarafından vatandaşlara üzerinde Atatürk resmi baskılı 5 bin tişört dağıtıldı.
     Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkün 74. ölüm yıldönümü dolayısıyla Manisa Belediyesince Manolya Meydanında düzenlenen etkinlikle, üzerinde Atatürk resmi basılı bulunan 5 bin adet tişört dağıtıldı.
     Etkinliğe katılan Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, gazetecilere yaptığı açıklamada, Atatürkü özlemle andıklarını ifade ederek, şunları söyledi:
     Yüreği Ulu Önder Atatürk sevgisi ile dolu Manisalıları böylesi anlamlı bir günde bir araya getirmekten dolayı mutluyuz. Aramızdan ayrılışının 74. yılında da hala onun düşünceleri, onun fikirleri ışığında geleceğe bakıyoruz. Türk evlatlarına miras bıraktığı bu güzel vatanımızı, Atatürk sevgisine sahip çocuklar yetiştirerek daha da ileriye götüreceğiz. Manisa Belediyesi olarak bugün 5 bin tişört dağıtarak, sevgimizi bir kez daha ifade etmek istedik. Vatandaşlarımızdan özellikle milli bayramlarımızda bu üzerinde Atatürk resmi bulunan tişörtleri giymelerini istiyoruz. Bu vesileyle, bizi biz yapan Ulu Önder Atatürk-ü bir kez daha sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Büyük Önder Atatürkü anıyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER