Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydına veda ziyareti

Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydına veda ziyareti


ANTALYA (A.A) - Almanyanın Antalya Konsolosu Frank Urbschat, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydına veda ziyaretinde bulundu.
     İtalyanın Milano şehrine atanan Almanyanın eski Antalya Konsolosu Frank Urbschat ile Almanyanın Antalya Konsolosu olarak atanan Karin Köller, Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydını makamında ziyaret etti.
     Akaydın, ocak-temmuz ayları arasındaki Alman turist sayısında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3 oranında bir artış olduğunu belirtti.
     Geçen yıl, Antalyayı ziyaret eden yaklaşık 11 milyon turistin yüzde 26sını Almanların oluşturduğunu, Almanların Antalyayı en çok ziyaret edenlerden olduğunu ifade eden Akaydın, hem Urbschata hem de Karin Köllere yeni görev yerlerinde başarı diledi.
     Frank Urbschat de Antalyadan ayrılacağı için üzgün olduğunu, Almanların Antalyayı çok sevdiğini kaydetti. Urbschat, Almanlara verdiğiniz hizmet ve desteğiniz için teşekkür ederim. Öte yandan düzenlediğiniz etkinlikler çok başarılıydı. Altın Portakal, caz ve piyano festivalleri izlenmeye değer etkinliklerdi dedi.
     Antalyanın yeni Konsolosu Karin Köller ise Antalyayı çok beğendiğini söyledi. Antalya için her türlü yardım ve desteğe hazır olduklarını ifade eden Köller, Her türlü işbirliğine açığız. İşbirliği yapacağımız için çok mutluyum diye konuştu.
    
     Muhabir: Hüseyin Burak Demirer
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydına veda ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER