Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın Döşemealtı ilçesini

Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın Döşemealtı ilçesini ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Döşemealtı ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.
     Başkan Akaydının Döşemealtı ziyaretine belediye bürokratları da katıldı. Akaydın ziyarette Döşemealtı ilçesinde hizmet veren muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda Bademağacı ve Dağbeli belediyelerinin başkanları, bürokratlar, CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Haluk Yalçın ve partililer de hazır bulundu. Muhtarlarla sohbet eden Akaydın, ilçenin sorunlarını bildiğini, ancak ülke sorunlarının çok daha önemli olduğunu söyledi.
     Ülkenin bölünme riskiyle karşı karşıya olduğunu iddia eden Akaydın, Türkiye ekonomisinin iyiye gitmediğini savundu.
     Akaydın, şöyle konuştu:
     Ekonomide yandaş zengin etmeye yönelik politikalar üretiliyor. Tekstil sektörü kötüye gidiyor. Hayvancılık beş para etmiyor. Çiftçiler ise giderlerini karşılayamaz durumda. Öte yandan neredeyse her gün şehit verir hale geldik. Bu ülkede 10 sene önce terör sıfırdı. Ancak biz bugün federasyonu tartışır hale geldik. Şehitlerin kemikleri sızlıyor.
     Akaydın, Döşemealtının sorunlarını daha kolay çözebilmek ve halkın belediyeye yerinde ulaşabilmesi için Döşemealtı Koordinasyon Merkezini açtıklarını, merkezin çok iyi işlediğini ve yatırımlarda hiçbir ilçeyi ayrı tutmadıklarını bildirdi.
     Başkan Akaydın ve beraberindekiler, daha sonra ilçede vefat eden Şenal Kaçarın cenaze törenine katıldı. Kaçarın cenaze töreninin ardından Akaydın, ilçede vefat eden Mehmet Öztürkün evine de taziye ziyaretinde bulundu. Aileye başsağlığı dileğinde bulunan Akaydın, taziye çadırında vatandaşlarla sohbet etti.
     Mustafa Akaydın, Döşemealtı ilçesindeki iki ilköğretim okulunda öğrencilerle bir araya geldi. Akaydın, Osman Ali Cingöz İlköğretim Okulu ve Yukarı Karaman Perge Rotary İlköğretim Okulundaki öğrencilere çanta, kırtasiye malzemeleri ve süt dağıttı.
     Akaydın, okul ziyaretlerinin ardından CHP Döşemealtı İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Yeni yönetimin ilçenin daha da güzelleşmesi için çabalayacağına inandığını dile getiren Akaydın, ilçe yönetimiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Nakliyeciler Sitesindeki firmaların yönetici ve kamyon şoförleriyle de bir araya gelen Başkan Akaydın, sitedeki nakliye şirketlerinin bürolarını gezdi. Akaydın, daha sonra Döşemealtında sanayi sitesini gezdi. Esnafı dükkanlarında ziyaret eden Akaydın, sanayi esnafının yol isteğine, Biz bölgenin planlamasını yaptık. Artık yetki Döşemealtı Belediyesine aittir diye cevap verdi.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın Döşemealtı ilçesini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER