Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın şehit aileleriyle

Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın şehit aileleriyle buluştu


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, şehit aileleri ile yemekte bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.
     Başkan Mustafa Akaydın, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98inci yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri için Lara Balıkevinde yemek verdi. Yemeğe Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Antalya Şubesi Başkanı Ali Kuş ve şehit yakınları katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte şehit yakınları ile sohbet eden Başkan Akaydın, sorunları dinledi.
     Çok özel bir akşam geçirdiğini ifade eden Akaydın, Kahpe bir savaşta kaybettiğimiz şehitlerimize minnetlerimizi sunuyorum. Ruhları şad olsun. Bugün burada huzurlu yaşıyorsak bunu onlara borçluyuz. Mustafa Kemalin askerlerini, ailelerini, minnetle, şükranla, Türk milleti adına anıyorum. Bir kere daha hepinize Allahtan sabır diliyorum dedi.
     Şehit yakınlarının gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Akaydın, terörle ilgili hükümetin yeni bir açılım süreci başlattığını ancak bu açılımın içeriği konusunda kimsenin bilgisi bulunmadığını söyledi.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın şehit aileleriyle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER