Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek,

Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek, KTB Meclis Toplantısına konuk oldu


KONYA (A.A) - Konya Ticaret Borsası (KTB) meclis toplantısı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürekin katılımıyla gerçekleştirildi.
     Konya Büyükşehir Belediye Başkan Tahir Akyürek, KTB Meclis Salonundaki toplantının açılış konuşmasında, bölgenin ve Türkiyenin kalkınmasında büyük katkıları olan KTBnin meclis toplantısına katılmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.
     KTBnin yaptığı çalışmalarla Konyanın, tarımsal anlamda gelişmesinde ve ekonomik kalkınmasında başrol oynadığına dikkati çeken Akyürek, Borsa tarafından yürütülen projeler tamamlandığında KTB dünya standartlarında bir borsa olacaktır dedi.
     KTB Meclis Başkanı Hüseyin Çevik, Konyayı dünyada örnek bir şehir haline getiren ve yaşanabilir iller arasında ilk sıralara yükselten Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve ekibine teşekkür etti.
     KTB Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğur Kaleli de dünyada üretimin, ticaretin, siyasetin ve yaşama biçimlerinin değiştiğini belirterek Sınırların bile değiştiği bu ortamda Türkiye, değişimin önemli bir aktörü olma yolunu seçmiştir dedi.
    
     Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat / İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER