Büyükşehir Belediyesi, Hizmet Tanıtım Toplantısı gerçekleştirdi

Büyükşehir Belediyesi, Hizmet Tanıtım Toplantısı gerçekleştirdi


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik bir hizmet tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.
     Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen hizmet tanıtım toplantısında konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, belediye olarak daha güzel bir Sakarya için çalışmalara tüm hızıyla devam ettiklerini söyledi.
     Turan, Personelin yapılan tüm hizmetler hakkında bilgi sahibi olmaları için periyodik olarak hizmet tanıtım toplantıları düzenleyeceklerini belirterek, Büyükşehir Belediyesi olarak tek derdimiz hızla gelişen Sakaryaya yakışan hizmetlerin hayata geçirilmesidir. Bizim derdimiz var, bizim hedeflerimiz var ve bu hedeflere ulaşmak için, halkımızın yaşam kalitesini arttırmak için, daha nitelikli hizmetleri hayata geçirebilmek için sorumluluğumuzun gereği olarak her zamankinden daha fazla çalışacağız. Yorulmak yok. Unutmamalıyız ki hayatta halka hizmetten daha değerli bir şey olamaz. Bizim temel ilkemiz her an, her platformda, yaptığımız her işte halka nasıl daha iyi hizmet edebiliriz olmalıdır. Temel ilkemiz halka hizmettir şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesi, Hizmet Tanıtım Toplantısı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER