Büyükşehir Belediyesi, yoksul aileye yardım yaptı

Büyükşehir Belediyesi, yoksul aileye yardım yaptı


ANTALYA (A.A) - Büyükşehir Belediyesi, yoksul aileye yiyecek ve giyecek yardımında bulundu.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, gazetelerde yer alan bir haberi değerlendiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydının talimatıyla Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesinde 4 torunuyla zor şartlar altında yaşayan 68 yaşındaki Arzu Demiri ziyaret etti.
     Derme çatma bir evde yokluk içinde yaşayan aileyi inceleyen sosyal hizmet uzmanları, aileye yardımın ulaşmasını sağladı.
     Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal, aileyi ziyaret ederek belediyenin bütün imkanlarını seferber ettiklerini belirtti.
     Aileye ilk etapta yiyecek, giyecek, halı, yorgan, battaniye ve mutfak eşyası gibi malzemeler götürdüklerini anlatan Öcal, şunları kaydetti:
     Ancak bu yardımlar yetmiyor. Ailenin yaşadığı yerin iyileştirilmesi lazım. Fen işleri ekiplerimiz evin çatısını, kapı ve pencerelerini yeniden ele alacak. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığımız aileden elini çekmeyecek. Büyükşehir Belediyesi olarak yardımlarımız devam edecek. Ailedeki çocukların okula gitmediğini tespit ettik. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşerek çocukların okula gitmesini sağlayacağız.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesi, yoksul aileye yardım yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER