Buz Hokeyi

Buz Hokeyi -Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu tarafından düzenlenen Buz Hokeyi Süper Lig Play-Off ilk gün müsabakaları tamamlandı -Başkent Yıldızları Spor Kulübü, Erzurum Gençlik Spor Kulübünü 16-2 yendi -Karşılaşmada tara


ERZURUM (A.A) - Buz Hokeyi Süper Lig Play-Off karşılaşmasında Başkent Yıldızları Spor Kulübü, Erzurum Gençlik Spor Kulübünü 16-2 yendi. Karşılaşmada taraftarlar hakeme hakaret ettikleri ve sahaya yabancı madde attıkları gerekçesiyle tribünden çıkarıldı.
     Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu tarafından Palandöken Buz Pateni Salonunda düzenlenen Buz Hokeyi Süper Lig Play-Off müsabakalarına, İzmir Büyükşehir Belediyespor, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor ile Erzurum Gençlik Spor ve Başkent Yıldızları Spor kulüpleri katıldı.
     Müsabakaların son maçında Başkent Yıldızları Spor Kulübü ile Erzurum Gençlik Spor Kulübü karşılaştı.
     Birinci periyotta Erzurum Gençlik Spor Kulübünün ilk golünü Nikolas Sturmankin attı. Karşılaşmada baskı yaratan Başkent Yıldızları Mıroslav Oravec (3), Denis Legersky, Jan Pajongun (2) golleriyle durumu 6-1 yaptı.
     Başkent ekibi, ikinci periyotta da mücadeleyi artırarak, Alper Solak, Andy Kocaoğlu (2), Jan Pajongun (3) golleriyle bu periyodu da 12-1 önde tamamladı.
     Maçın son periyodunda hakem, kendisine hakaret edildiği ve sahaya yabancı madde atıldığı gerekçesiyle oyunu bir süre durdurdu. Federasyon yetkilileri, aynı tutumu sürdürdüklerini ileri sürerek seyircilerin salondan çıkarılması kararı aldı. Polisin seyircileri dışarı çıkarmasının ardından karşılaşma yeniden başladı.
     Bu periyotta rakibi üzerinde baskı kurmaya çalışan Erzurum Gençlik Spor Kulübü, Nikolas Sturmankinin attığı golle farkı bir sayı düşürdü. Başkent Yıldızları Kulübü de yaptığı baskıyla Jan Pajong, Alec Kocaoğlu, Andy Kocaoğlu ve Michal Klepacın golleriyle skoru 16-2ye taşıyarak karşılaşmayı tamamladı.
    
     Muhabir: Sagip Sezginer
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER