Çaldığı altınları bozdurmak isterken yakalandı

Çaldığı altınları bozdurmak isterken yakalandı -Bursada yaşlı bir kadının içinde altın ve para bulunan çantasını çalan zanlı, altınları bozdurmak için geldiği kuyumcuda gözaltına alındı


BURSA (A.A) - Bursada parkta uyuyan yaşlı bir kadının içinde altın ve para bulunan çantasını çalan zanlı, altınları bozdurmak için geldiği kuyumcuda yakalandı.
     Alınan bilgiye göre, Kültürparkta bulunan bir bankta uyuyan 68 yaşındaki M.Anın yanına gelen bir kişi, içinde yaklaşık 40 bin liralık ziynet eşyası ile 10 bin lira bulunan çantayı alarak kaçtı. Bir süre sonra uyanarak çantasının yerinde olmadığını fark eden yaşlı kadın, durumu polise bildirdi.
     İhbar üzerine bölgeye gelen Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğüne bağlı güven timleri, çevrede yaptıkları incelemede zanlının eşkalini belirledi. Hırsızlığı gerçekleştiren kişinin Gemlik Yarı Açık Cezaevinden firar ettiği öğrenilen Nedim Y. (52) olduğu tespit edildi.
     Takip sonucu zanlı, Altıparmak Caddesinde bulunan bir kuyumcuya altınları bozdurmak için geldiği sırada yakalandı.
     Gözaltına alınan zanlının, çantada bulunan 6 bilezik, 1 altın saat ile 10 bin lira paradan sadece 1 altın bileziği Karacabeydeki bir kuyumcuya bozdurduğu belirlendi. Nedim Y, sorgulamasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
    
     Muhabir: Bursa / Harun Kaymaz
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Çaldığı altınları bozdurmak isterken yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER