Sarıcakaya Kaymakamı Tavas görevine başladı

Sarıcakaya Kaymakamı Tavas görevine başladı


ESKİŞEHİR (A.A) - Sarıcakaya Kaymakamı Burak Atilla Tavas, görevine başladı.
     Tavas, yaptığı açıklamada, Sarıcakaya ilçesinin geçmişi olan köklü bir ilçe olduğunu, doğal güzellikleriyle Eskişehirde göze çarpan bir ilçe olduğunu ve ilk defa geldiğini belirtti.
     İlçeyi tanıma aşamasında olduğunu dile getiren Tavas, Sarıcakaya ilçesinin tarım üzerine yoğunlaşan bir ilçe olduğunu ve daha önce başlanan ve yarım kalan projelerin tamamlanacağını bildirdi.
     Tarım üzerine eğitim ve kültür alanında Avrupa Birliği destekli projelerin ön planda olacağını açıklayan Tavas, Sarıcakaya ilçesinde belediye ve diğer siyasi partiler ile uyum içinde çalışabilme ümidi içinde olduğunu, Mihalgazi ve Sarıcakaya ilçesi arasındaki tatlı rekabeti güç birliğine dönüştürme çabasında olacağını vurguladı.
    
     -Kaymakam Tavas-
    
     1986 yılında Manisanın Salihli ilçesinde dünyaya gelen Tavas, ilk, orta ve lise öğrenimini Salihlide tamamladı. Tavas, 2010 yılında Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak İngiltere Esesx Üniversitesinde Avrupa birliği tez çalışması yaptı. Daha sonra Diyarbakırın Sur ilçesinde Kaymakam refikliği, Aydın Bozdoğan ve Eskişehir Günyüzü ilçelerinde vekalet görevi yapan Tavas son olarak Sarıcakaya ilçesine asil kaymakam olarak atandı.
    
     Muhabir: Atila Ünal / Sinan Balcıkoca
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Sarıcakaya Kaymakamı Tavas görevine başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER