Çanakkaleden kısa kısa

Çanakkaleden kısa kısa -Emniyet Müdürü Zoroğlundan, iş adamlarına ziyaret


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, Çanakkale Girişimci İş Adamları ve Sanayicileri Derneğini (ÇAGİAD), ziyaret etti.
     Çanakkale izlenimlerini iş adamları ile paylaşan Zoroğlu, Çanakkale geldiğim il olan Çankırıya göre daha büyük bir şehir. Olaylar biraz daha fazla. Özellikle alkollü araç kullanan ve ölümle sonuçlanan kazalar çok endişe verici dedi.
     Bursa yolundaki EDS hızını 50 kilometreden 70 kilometreye çıkararak, sürücüleri biraz rahatlattıklarını belirten Zoroğlu, Fakat polis lojmanlarının bulunduğu Atatürk Caddesindeki hızı değiştirmedik, 50 kilometre olarak devam ediyor. Atatürk Caddesininde ki hız sınırının 70 kilometreye yükseltildiğini zannedenler var. Buradan tekrar uyarıyorum diye konuştu.
    
     -İş adamlarından baroya ziyaret
    
     ÇAGİAD üyeleri, Baro Başkanı Bülent Şarlana hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
     ÇAGİAD yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Şarlan, ÇAGİAD Çanakkale için çok önemli sivil toplum örgütü. Çalışmalarını ilgiyle takip ediyorum. Güçlü yönetim kadrosu var. Ses getiren çok önemli programlar gerçekleştiriyorlar dedi.
     ÇAGİAD yönetim kurulu üyesi Avukat Mehmet Öngen de, Şarlanın, baroda iyi bir ekip kurduğunu belirterek, başarılı olacaklarına inandığını kaydetti.
    
     Muhabir: Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Çanakkaleden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER