Çanakkaleden kısa kısa

Çanakkaleden kısa kısa -Valilik Halkla İlişkiler Biriminin açılışı yapıldı


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Valiliği bünyesinde oluşturulan Halkla İlişkiler Biriminin açılışı yapıldı.
     Halka daha iyi hizmet sunulması amacıyla valilik binasında oluşturulan birimin açılışını, Vali Güngör Azim Tuna ile halk gününe gelen vatandaşlar yaptı.
     Vali Tuna, vatandaşların işlerinin daha hızla takip edilmesi, evrakların hemen işleme koyulması ve ilgili daireye yönlendirilmesi için birimi oluşturduklarını belirterek, Bu şekilde işler daha da hızlanıyor. Burada görev yapan arkadaşlarımız arasında bir engelli kardeşimiz de var. O da engelli vatandaşlarımızın işleriyle daha yakından ilgilenecek. Böyle bir ayrıcalığımız var. Bunun inşallah iyi hizmetlere, vatandaşımıza kaliteli hizmet sunmaya vesile olacağını düşünüyorum dedi.
    
     -Öğrenci kolektifleri YÖK Yasasına Hayır için imza topladı
    
     Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Öğrenci Kolektifleri temsilcileri, Öğrenci Sosyal Etkinlik Merkezinde (ÖSEM) ve Anafartalar Yerleşkesinde Yüksek Öğretim Kurumunun (YÖK) yeni yasa tasarısına karşı imza toplamak için rektörlüğün izniyle stant açtı.
     Üniversitelerin kendi bünyesindeki bileşenler tarafından yönetilmesi gerektiğini savunan öğrenciler, ilgili toplantılarda ve karar alma süreçlerinde üniversitelerdeki öğrencilere ve akademisyenlere de söz hakkı verilmesini istedi.
     Yeni YÖK yasa tasarısına karşı çıktıklarını, öğrencileri bu konuda bilgilendirdiklerini ve imza topladıklarını söyleyen öğrenciler, toplanan imzaların milletvekilleri aracılığıyla Meclise sunulacağını ifade etti.
    
     -Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Tekine ziyaret-
    
     KOSGEB Çanakkale Müdürü Erdoğan Yüksel, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Tekini ziyaret etti.
     Yüksel, KOSGEBin kentte yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verip, Pariste yapılan SİAL 2012 Uluslararası Gıda Fuarına katılım sağlayan 34 işletmeye yurt dışı iş gezisi kapsamında destek verdiklerini söyledi.
     Aynı desteği 2013 yılında Almanyada yapılacak ANUGA 2013 Uluslararası Gıda Fuarında da vereceklerini dile getiren Yüksel, Çanakkalenin tanıtımı için yapılacak bu çalışmaya da katkı vermekten mutluluk duyacağız dedi.
     İl Genel Meclisi Başkanı Tekin ise meclis olarak ilin gelişimine ve tanıtımına katkı sağlayan kurum ve kuruluşlara her zaman katkı sağladıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Muhabir: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Çanakkaleden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER