Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü

Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü -Geyikli Belediye Başkanı Salman, Mahmudiye Belediye Başkanı Keskin ile AK Parti Ezine İlçe Başkanı Babaoğlu, mesaj yayımladı


ÇANAKKALE (A.A) - Geyikli Belediye Başkanı Metin Salman, Mahmudiye Belediye Başkanı İbrahim Keskin ile AK Parti Ezine İlçe Başkanı Haluk Babaoğlu, Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Belediye Başkanı Salman, Çanakkale zaferini, tarihin o güne kadar tanık olmadığı, muhteşem bir zafer olarak nitelendirdi.
     Bu zaferin Türk askerinin dünya tarihine geçen kahramanlık mücadelesi olduğunu belirten Salman, Çanakkale Savaşları, Türkün yenilmezliğini, Mehmetçiğin azim ve iradesini, aynı zamanda centilmenliğini tüm dünyaya göstermiş olması açısından oldukça önemlidir ifadesini kullandı.
    
     -Mahmudiye Belediye Başkanı Keskinin mesajı-
    
     Mahmudiye Belediye Başkanı İbrahim Keskin, savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümünü kutlamanın ve vatanların için canlarını feda eden şehitleri anmanın onurunu yaşadıklarını bildirdi.
     Çanakkale zaferinin, vatan topraklarını korumak için şahlanan Türk ulusunun muhteşem bir destanı olduğunu belirten Keskin, şunları kaydetti:
     Bu duygu ve düşüncelerle, bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden, başta ebedi Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, bu mücadeleye iştirak eden Türk ordusunun kahraman mensuplarına, onu her şeyiyle destekleyen aziz Türk milletine, vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimize en samimi duygularımla şükranlarımı sunuyorum.
    
     -Babaoğlunun mesajı-
    
     AK Parti Ezine İlçe Başkanı Haluk Babaoğlu, Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümünü büyük onur ve gururla kutladıklarını bildirdi.
     Çanakkale savaşının, bir milletin bütün dünyaya karşı onurunu, şerefini, namusunu ve bağımsızlığını, kanının en son damlasına kadar nasıl koruduğunu gösteren emsalsiz bir direniş ve şahlanışın destanı olduğunu ifade eden Babaoğlu, şunları kaydetti:
     Ya istiklal ya ölüm diyen bir millet, sadece tarihe altın harflerle yazılan zafer elde etmekle kalmamış, geleceğini de kazanmıştır. Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla, üzerinde huzur ve güvenle yaşadığımız bu kutsal vatan topraklarını bizlere armağan eden, milletimizin varlığının,birliğinin ve beraberliğinin ölümsüz sembolleri olan aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.
    
     Muhabir: Birol Güngördü / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER