Çerçioğlu, Aydın 1923e yönetimine kırgın

Çerçioğlu, Aydın 1923e yönetimine kırgın -Aydın Belediye Başkanı Çerçioğlu: Kulüp Başkanı Hulisi Akşit ile aramızda ciddi sorun var Bu kırgınlığım, Sayın Akşit kulübün başında olduğu sürece bitmez


AYDIN (A.A) - Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydınspor 1923 Başkanı Hulusi Akşit ile aralarında ciddi sorun olduğunu ifade ederek, kulüple arasındaki kırgınlığın Akşit yönetimde olduğu sürece geçmeyeceğini söyledi.
     Çerçioğlu, Aydın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü İbrahim Gürdal ile birlikte, Aydınspor 1923 taraftarlarının, teknik heyet ve futbolculara verdiği yemeğe katıldı.
     Yemekte gazetecilerin, Aydınspor 1923 maçlarına neden gelmediği yönündeki sorusunu yanıtlayan Çerçioğlu, şunları kaydetti:
     Kulüp Başkanı Hulisi Akşit ile aramızda ciddi sorun var. Bu kırgınlığım, Sayın Akşit kulübün başında olduğu sürece bitmez. Ama ben Aydınspor 1923ün her zaman yanında oldum, yine olurum. Programım uygun olursa maçlara gelirim. Gebzespor maçı için de hafta sonu programımıza bakarız.
    
     -Kendisine saygı duyarım-
    
     Öte yandan, Aydınspor 1923 Başkanı Hulisi Akşit, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlunun açıklamalarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, Kırgınlıklar olabilir. Kendisine saygı duyarım. Ancak kırgınlıkları gideririz dedi.
     Aydınspor 1923ün kulüp başkanlığı görevine, Aydın Valisi Kerem Al ve Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu döneminde getirildiğini hatırlatan Akşit, Bu tip olaylar yaşanabilir. Özlem Çerçioğlu bizim belediye başkanımızdır. Kendisi değer verdiğim, daha önce manevi kızım dediğim insan. Bende hiçbir zaman yeri değişmedi. Aramızdaki sıkıntı giderilmeyecek bir sıkıntı değil. Polemiklere girmeye gerek yok. Aradaki sıkıntıyı ve kırgınlığı gidereceğimize inanıyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Çerçioğlu, Aydın 1923e yönetimine kırgın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER