Cesedi bulunan kayıp üniversite öğrencisi

Cesedi bulunan kayıp üniversite öğrencisi -Genç kızın cesedinin bulunduğu bölgede, ikinci kez arama çalışması yapıldı


BURSA (A.A) - İnegölde, 2010 yılında kaybolan üniversite öğrencisi Sinem Yurdanurun cesedinin bulunduğu bölgede, ikinci kez arama çalışması yapıldı.
     Bursa ve İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çayyaka ve Boğazova köyleri arasında, boynu kırılarak öldürüldüğü bildirilen Sinem Yurdanura ait kemik ve giysi parçalarının bulunduğu bölgede, yeniden geniş çaplı arama yaptı. İstanbul Emniyet Müdürlüğünden getirilen özel eğitimli köpeğin de kullanıldığı aramalara, İnegöl Belediyesi işçileri ise kazma küreklerle katıldı.
     İki savcının gözetiminde yapılan aramalarda bulunan ve olayla ilgili olduğu tahmin edilen deliller, muhafaza altına alındı.
     Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, 20 Mart 2012 tarihinde İnegölde, suç örgütü kurdukları ve çeşitli suçlardan sabıkalı oldukları belirlenen kişilerin bulunduğu adreslere eş zamanlı operasyon düzenlemiş, zanlıların ev ve iş yerlerinde 2 ruhsatsız silah, 5 tüfek, çok sayıda mermi ve zorla imzalatıldığı iddia edilen senetler ele geçirilmişti.
     20 kişinin gözaltına alındığı operasyon sırasında, Afet Evlerinde oturan ve 30a yakın sabıkası bulunduğu belirlenen Emrah Kayanın (27), yakalanacağını anlayınca silahla kendisini göğsünden vurarak intihar ettiği açıklanmıştı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan aralarında Rıfat Anın da bulunduğu 7 kişi tutuklanmıştı. Emrah Kayanın, Haziran 2010dan bu yana kayıp olan İnegöl Meslek Yüksekokulu 2. sınıf öğrencisi Sinem Yurdanurun yakın arkadaşı olduğu öne sürülmüştü. Polis, dün tutuklu sanık Rıfat Anın ifadesi doğrultusunda, Sinem Yurdanurun cesedine ulaşmıştı.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Cesedi bulunan kayıp üniversite öğrencisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER