Çevreli Köyü İlköğretim Okulu inşaatı tamamlandı

Çevreli Köyü İlköğretim Okulu inşaatı tamamlandı


ANTALYA (A.A) - Antalya İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, Demre ilçesine bağlı Çevreli Köyü İlköğretim Okulunda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
     Arı, hayırsever Adnan ve Çiğdem Tarkun tarafından inşaatına başlanan ve daha sonra Antalya İl Genel Meclisince alınan karar gereği 2011 bütçesinden 100 bin lira ödenek ayrılarak tamamlanan 8 derslikli Çevreli İlköğretim Okulundaki çalışmaları Demre CHP İlçe Başkanı Zühra Doğan ile yerinde gördü. Cavit Arı, çevre mimarisine uygun olarak taş kaplama ile yapılan okulun eğitim ve öğretime hazır olduğunu görmekten dolayı memnuniyetini ifade etti.
     Arı, geleneksel mimariyi modern yapım teknikleriyle birleştirilerek tamamen yöreye uygun olarak inşa edilen okulda Demrenin Kapaklı ve Üçağız ile Kaşın Sahil Kılınçlı ve Yeşil Barak köylerinden gelecek öğrencilerin eğitim göreceğini bildirdi.
     İlköğretim okulunun 240 öğrencinin eğitim görebileceğini belirten Cavit Arı, İl Özel İdaresi bütçesinden eğitime ayrılan ödeneklerin gün geçtikçe arttığını vurguladı.
     Kaşın Gökseki köyüne de geçen Arı, Kaş İl Genel Meclisi Üyesi Erol Bozca ile köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Çevreli Köyü İlköğretim Okulu inşaatı tamamlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER