Cezaevinde 12.12.2012 evliliği

Cezaevinde 12.12.2012 evliliği -Kastamonu E Tipi Kapalı Cezaevinde tutuklu Kamil Pullu, imam nikahıyla birlikte yaşadığı Dilek Doğan ile 12.12.2012de saat 12.12de dünya evine girdi -Damadın annesi Nermin Kesici Baysal:


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu E Tipi Kapalı Cezaevinde tutuklu Kamil Pullu, imam nikahıyla birlikte yaşadığı Dilek Doğan ile 12.12.2012de saat 12.12de dünya evine girdi.
     Cezaevi toplantı salonunda yapılan Pullu ve Doğanın nikah törenine, E Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi Müdür Vekili Şerafettin Yılmaz, Sosyal Hizmet Uzmanı Timuçin Koçak, damadın annesi Nermin Kesici Baysal ve çok sayıda cezaevi infaz koruma memuru katıldı.
     Kastamonu Belediyesi Evlendirme Memuru İbrahim Erhan, nikahtan önce yaptığı konuşmada, bu çok özel günde nikah kıymaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.
     Erhan, tutuklu Pullunun bir an önce tahliye olup eşiyle buluşması temennisinde bulundu.
     Konuşmanın ardından, iki cezaevi personelinin tanıklığında Pullu ve Doğanın nikahları kıyıldı.
     Nikahtan sonra, törene katılanlara çikolata yerine helva dağıtıldı.
    
     -Kanser hastası anne nikaha yetişti-
    
     Cezaevi Müdür Vekili Serafettin Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, tutuklu Pullunun kapalı cezaevinde kalmasından dolayı nikah için dışarı çıkmasının mümkün olmadığını belirterek, çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.
     Pullunun annesi Nermin Kesici Baysal, cezaevi çıkışında yaptığı açıklamada, çok mutlu olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Bir de oğlum mahkum olmasa, daha çok mutlu olacaktım. Başbakanımız bir af versin yoksa o çıkana kadar ben öleceğim. Kanser hastasıyım. İstanbulda tedavi görüyordum. Çocuğumun nikahına yetişeyim diye tahlillerimi almadan geri döndüm. Nikahın bugün kıyılmasını oğlum düşünmüş. Kararı birlikte aldık. Evlenme memurumuz da yardımcı oldu. Bir hafta içerisinde işlemleri hallettiler. Allah, herkesten razı olsun.
    
     Muhabir: Esra Karamuk-Özkan Beyer/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Cezaevinde 12.12.2012 evliliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER