Cezaevinde yangın tatbikatı

Cezaevinde yangın tatbikatı -Cezaevi avlusunda bekleyen Yaylalı Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Koca, yangın ihbarı üzerine alarma geçen ekiplerin olay yerine kaç dakikada ulaştıklarını tespit etti


KAYSERİ (A.A) - Yahyalı ilçesindeki kapalı cezaevinde düzenlenen yaygın tatbikatında, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Koca karşılayarak, ekiplerin olay yerine kaç dakikada ulaştıklarını tespit etti.
     Başsavcı Kocanın talimatı üzerine, 100. Yıl Mahallesinde bulunan Yahyalı Kapalı Cezaevinde görevli infaz koruma memurları, aynı anda itfaiye, polis, jandarma ve 112 Acil Servis ile Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Şyi arayarak yangın çıktığını bildirdi.
     Telsiz anonsları ile olayı haber alan ekipler, alarma geçti. Siren seslerini duyan vatandaşların meraklı bakışları arasında cezaevine ulaşan ekipleri, avluda Başsavcı İbrahim Koca karşılayarak, kaç dakikada geldikleri tespit etti.
     Olay yerine ilk itfaiye ve polis ekipleri ulaştı. Olayı telsiz anonslarından öğrenen AA ekibi de polislerin ardından cezaevine geldi.
     Başsavcı Koca, ekiplerin ortalama 4 dakikada olay yerine ulaştığını belirterek, 7 dakikada cezaevine gelen Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş ekibinden bu süreyi kısaltmalarını istedi.
    
     Muhabir: Hacıbaba Lale / Orhan Canbulatel / İsmail İçer
     Yayıncı: Eyüphan Kılıç
<< Önceki Haber Cezaevinde yangın tatbikatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER