CHPli İncenin 3 bakan hakkındaki suç

CHPli İncenin 3 bakan hakkındaki suç duyurusu -Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar: -Karakollar bugünün meselesi değil ki. Cumhuriyetin kuruluşundan beri gelen bir mesele. Bizim Hükümet dönemimizde çok ciddi bir karakol yenilem


SAMSUN (A.A) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Karakollar bugünün meselesi değil ki. Cumhuriyetin kuruluşundan beri gelen bir mesele. Hükümet dönemimizde çok ciddi bir karakol yenileme hamlesine gidildi dedi.
     Samsundaki şiddetli yağışın ardından kente gelen Bakan Bayraktar, gazetecilerin, Güneydoğudaki karakolların yenilenmesi konusunda CHPnin yaptığı suç duyurusuna ilişkin görüşlerini sorması üzerine şunları kaydetti:
     Karakollar bugünün meselesi değil ki. Cumhuriyetin kuruluşundan beri gelen bir mesele. Bizim hükümet dönemimizde çok ciddi bir karakol yenileme hamlesine gidildi. Karakol yenilendikçe orada güvenliğimiz artıyor. Bundan sonra hızlı şekilde devam edeceğiz.
     CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar hakkında, görevi ihmal gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu.
     İnce, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına verdiği dilekçede, uzun zamandır devam eden terör olaylarına rağmen özellikle yerleşik karakollara ilişkin tedbirlerin alınmadığını ve her türlü zafiyetin kamu eliyle hazırlandığını öne sürmüştü.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Orhan Topal / A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber CHPli İncenin 3 bakan hakkındaki suç Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER