CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin: Eğer bir yerde üretim bitmişse, o toplumun geleceği aydınlık değildir


ARDAHAN (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Eğer bir yerde üretim bitmişse, o toplumun geleceği aydınlık değildir dedi.
     Bazı açılışlara katılmak üzere Ardahana gelen Keskin, partisinin il teşkilatını ziyaret etti.
     Keskin, burada yaptığı konuşmada, 24 Ocak kararlarının ülkede etkisinin devam ettiğini savunarak, 1980lerde o 24 Ocak olarak bilinen kararlar, bir kurtuluş propagandası haline geldi. Ama şimdi fark ediliyor ki, aradan geçen yıllardan sonra bir eza kaynağı olmuştur. Gençler kahve köşelerinde enerjisini tüketiyor. Tarımımız müthiş bir sıkıntının içerisinde. Hayvancılığımız çöktü, idam fermanı bekleyen bir süreç yaşıyoruz dedi.
     Üreten bir toplumun dik durma şansının olduğunu ifade eden Keskin, Eğer bir yerde üretim bitmişse, o toplumun geleceği aydınlık değildir. Osmanlıda yaşanan aynı olumsuzlukla karşı karşıyayız. İthal edilen et ve limanlara yanaşan buğday, tarım ve hayvancılığın iflas ettiğinin somut kanıtıdır diye konuştu.
     Hiçbir sebep yokken Suriye ile sıcak çatışmanın eşiğine gelindiğini belirten Keskin, Dünyada itibarımızda zedelendi. İnsanların barış içinde birlikte yaşamaları sadece CHP ile mümkün olacak dedi.
     Keskin, daha sonra Damal ilçesinde yapımı tamamlanan cemevinin açılışına katıldı.
    
     Muhabir: Günay Nuh
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER