CHP heyetinin Esedle görüşmesi

CHP heyetinin Esedle görüşmesi -Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: CHPyi anlamak mümkün değil. CHP bir garip. Kendi halkına zulmeden, şehirlere bomba yağdıran bir Suriye zalimini yanına alıp resim çektiriyor -Tarih bunu, CHPnin


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, CHP heyetinin Suriyede Beşşar Esed ile görüşmesine ilişkin, CHPyi anlamak mümkün değil. CHP bir garip. Kendi halkına zulmeden, şehirlere bomba yağdıran bir Suriye zalimini yanına alıp resim çektiriyor dedi.
     Eroğlu, Afyonkarahisar Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, partisinin tüm seçimlerde oyunu artırarak yoluna devam ettiğini söyledi.
     Gelecek yıl yapılacak yerel seçimlerde destan yazacaklarına inandığını belirten Eroğlu, şöyle devam etti:
     AK Parti sizlerin partisi, milletin bağrından çıkan bir parti. Türkiyeye çok şeyler yaptı, kazandırdı. Son 10 yıldaki dönüşüm, adeta destansı bir dönüşüm. Özellikle hayal edilemeyecek, muhalefetin rüyasında bile göremeyeceği hizmetler yapıldı. Merkez Bankasının kasası dolu, yatırımlar doludizgin gidiyor. Her sahada muhteşem bir dönüşüm var. Hizmet bakımından hiçbir siyasi partinin, AK Partinin geliştirdiği çıtaya ulaşması mümkün değil. Hizmet yapmanın yanı sıra gönül kazanmak da önemli. Hizmet ve gönül kazanmak bakımından AK Parti büyük bir hamle gerçekleştirdi.
     Hizmet odaklı bir parti olduklarını dile getiren Eroğlu, ülke genelinde olduğu gibi Afyonkarahisarda da tarihinde görülmemiş, hiç hayal edilemeyecek yatırımlar gerçekleştirildiğini anlattı.
     Eroğlu, bu yılı yatırımlarda hamle yılı ilan ettiklerini vurgulayarak, şöyle konuştu:
     Her gelişimizde müjde vereceğiz. Açılışları yapmak için de yakında Başbakanımız gelecek. Bakanlığımız başta olmak üzere diğer kurumlar Afyonkarahisarda destan yazdı. Bin Günde Bin Gölet kampanyamız kapsamında Afyonkarahisarda 70 gölet yapıyoruz. Bunlar bir kısmı bitti, bir kısmı proje ve inşaat aşamasında. Bunun yanında bal ormanları çalışmalarını ilk olarak Afyonkarahisarda başlattık ve 7 adet bal ormanı oluşturduk.
    
     -Şimdiden yazın, CHPnin yüz karasıdır-
    
     Eroğlu, daha sonra bir gazetecinin, CHP heyetinin, Suriyede Beşşar Esed ile görüşmesi hakkında düşüncelerini sorması üzerine, Suriye halkının, Esedin gitmesini istediğini belirtti.
     Esede, kan dökmekten vazgeçmesi çağrısında bulunan Eroğlu, şunları kaydetti:
     Esedin beyni sulandı herhalde. Yani bir kere kendisi zaten şu anda gidici. Bütün Suriye halkı onun gitmesini istiyor. Türkiyede ise bütün Türkiye halkı bizim rey oranımızın ne olacağını takdir ediyor. Bütün Türkiye, Recep Tayyip Erdoğanın kalmasını istiyor. Hatta bazı vatandaşlar, Benim ömrümden al, Recep Tayyip Erdoğanın ömrüne ver diye dua ediyor. Arada böyle bir fark var. Esed boşuna uğraşmasın. Bir an önce kan dökmekten vazgeçsin, bir yere kaçacaksa da kaçsın. CHPyi anlamak mümkün değil. CHP bir garip. Kendi halkına zulmeden, şehirlere bomba yağdıran bir Suriye zalimini yanına alıp resim çektiriyor. Tarih bunu CHPnin yüz karası olarak yazacak. Şimdiden yazın, CHPnin yüz karasıdır.
    
     Muhabir: Ali Kemal Akan - Canan Tükelay / Sedat Gök
     Yayıncı:
<< Önceki Haber CHP heyetinin Esedle görüşmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER