CHP Mersin Milletvekili Seçerden MESİADa ziyaret

CHP Mersin Milletvekili Seçerden MESİADa ziyaret


MERSİN (A.A) - CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer, Mersin Sanayicileri ve İşadamları Derneği (MESİAD) ve Mersin Deniz Ticaret Odasını (DTO) ziyaret etti.
     Seçer, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, Mersinde hava alanı, sahil bandı, Alanya otoyolu gibi heyecan verici projelerin geliştirildiğini hatırlattı.
     Projelerin ve yatırımların hayata geçirilmesini tüm Mersin halkının sabırsızlıkla beklediğini vurgulayan Seçer, TBMMde Mersini temsil eden 4 siyasi partiden milletvekillerimiz var. Bir araya gelip Mersinin sorunlarını konuşmamız lazım. Maalesef bunu yapamıyoruz. Oysa ben istiyorum ki konu Mersin olduğu zaman iktidar ve muhalefet ayrımı olmasın. Çünkü, bu durumda kaybeden kentimiz oluyor. Sorunlarımızı konuşmayıp sürekli farklı şeylerden söz edersek kentimiz bir şey kazanmaz. Onun için bir araya geleceğiz, sorunları tartışıp doğruyu bulacağız diye konuştu.
     Seçer, Türkiyenin önemli bir ekonomik potansiyele sahip olduğunu belirterek Ancak ortada yapısal bir sorun var. Nedir o sorun- Tek kelimeyle Türkiyede demokrasi yok. Dün de yoktu, bugün de yok. Demokrasinin gelişmesi ekonominin de gelişmesini sağlayacak. Hangi siyasi partiden olursak olalım, hangi dünya görüşüne sahip olursak olalım genel anlamda tek ortak paydamız daha çok demokrasi olmalı dedi.
    
     Muhabir: Mesut İnce
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber CHP Mersin Milletvekili Seçerden MESİADa ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER