CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz:

CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz: -Kızılay, ihtiyaç sahiplerine uzanan en büyük yardım elidir


MERSİN (A.A) - CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz, Kızılayın ihtiyaç sahiplerine uzanan en büyük yardım eli olduğunu bildirdi.
     CHP Mezitli İlçe Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz ve beraberindeki partililerin Kızılay Mezitli Şubesini ziyaret ettikleri belirtildi.
     Kızılay Mezitli Şubesinin kısa zaman önce kurulmuş olmasına rağmen başarılı çalışmalara imza attığını belirten Yılmaz, Kızılayın din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin imdada koşarak düşkünlerin ve muhtaçların yaralarına merhem olduğunu vurguladı.
     İhtiyaç sahiplerine organize bir şekilde yardımlarını ulaştırabilmesi sayesinde Kızılayın yardım kuruluşları arasında ve uluslararası toplum nezdinde ayrıcalıklı bir konumu olduğunu ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:
     Halk hangi konuda acı ve ıstırap duyuluyorsa Kızılayda o konuda elini uzatıp hizmet sunmaktadır. Kısacası Kızılay, ihtiyaç sahiplerine uzanan en büyük yardım elidir. Bunun yanı sıra Kızılay, kan bağışı kampanyalarıyla acil kan ihtiyacının giderilmesinde çok büyük bir sorumluluğu yerine getirmiş oluyor, bu sayede insanımıza hayat verilmesine öncülük ediyor. Kızılay Mezitli Şubesi de ilçemizde çok kısa zaman önce faaliyete başlamış olmasına rağmen bugüne kadar çok başarılı çalışmaların altına imza attı.
    
     Muhabir: Mesut İnce
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER