CHP Seydişehir Kadın Kollarından tanışma ve

CHP Seydişehir Kadın Kollarından tanışma ve kaynaşma toplantısı


KONYA (A.A) - CHP Seydişehir Kadın Kolları, tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenledi.
     CHP Seydişehir İlçe Teşkilatı Kadın Kollarının, Seydişehir Belediyesi Hanımlar Lokalinde düzenlediği toplantıya, CHP Seydişehir Kadın Kolları Başkanı Seher Duran Bodur, yönetim kurulu üyeleri ve partili kadınlar katıldı.
     Ülke ve parti sorunlarının konuşulduğu toplantıda ilk olarak CHP Seydişehir Kadın Kolları Başkanı Seher Duran Bodur, toplantıya katılan katılımcılara teşekkür ederek düzenlenen bu toplantılarla güzel çalışmaların yapılabileceğini ifade etti.
     Bu tür toplantılarla karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunduklarını ifade eden CHP Seydişehir Kadın Kolları Başkanı Seher Duran Bodur; İlçelerde örgütlenmeyi sağlamalıyız. Köy, belde ve kasabalarda, mahallelerde temsilcilerİ oluşturmalıyız. Kadınlarımıza hayatın gerçeklerini anlatmalıyız. Örgütlerimiz yalnızca seçim zamanı hareketli olmasın. Seçim propagandaları dışında da çalışmalarımız yürütülsün. Çalışmalarımızı yarın seçim varmış gibi yapmalıyız. Biz bugün burada toplandık sadece kendi partililerimiz için değil dini, dili, etnik kökeni ne auras olsun devletimiz, milletimiz için bir şeyler yapmak istiyoruz. Memurlarımızın, emeklilerimizin, öğrencilerimizin o kadar çok sorunu var ki- Hiç kimse hayatından memnun değil. Amacımız herkese ulaşmak, dertlerine çözüm bulmaktır dedi.
    
     Muhabir: Kadriye Kasap
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber CHP Seydişehir Kadın Kollarından tanışma ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER