Çıldır Gölünü tanıtan atlı kızaklara yem

Çıldır Gölünü tanıtan atlı kızaklara yem desteği sözü -Ardahan Valisi Azizoğlu: Atlı kızakların daha aktif olmaları için kendilerine yem desteğimiz olacak


ARDAHAN (A.A) - Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, donan Çıldır Gölü üzerindeki atlı kızakların bölgenin tanıtılmasında önemli katkısı olduğunu belirterek, Atlı kızakların daha aktif olmaları için kendilerine yem desteğimiz olacak dedi.
     Azizoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çıldır Gölünü tanıtmak için çeşitli faaliyetlerde bulunduklarını söyledi. Atlı kızakların Çıldır Gölünün sembolü haline geldiklerini ifade eden Azizoğlu, bu nedenle atlara yem desteğinde bulunacaklarını vurguladı.
     Vali Azizoğlu, şunları kaydetti:
     Atlı kızakların daha aktif olmaları için kendilerine yem desteğimiz. Atlı kızakların daha faal ve aktif olmaları için biz de destek olacağız. Özellikle atlara yem desteğinde bulunmak için çalışmamız olacak. Amacımız bu atlı kızaklarla ilgilenenlerin Çıldır Gölünü daha çok tanıtmalarıdır. Çünkü Çıldır Gölünü tanıtmak bölgemize belki kısa vadeli bir kazanç olmayabilir ama uzun vadeli olarak önemli bir kazanç olacak.
     Atlı kızak sahibi Tekin Akçay, söz konusu desteğin kendilerine maddi anlamda katkısı olacağını belirterek, Bu yardım bizim için büyük bir moral olacak. Biz kazansak ta kazanmasak ta Çıldır Gölü üzerinde bekliyoruz. Öyle günümüz oluyor ki bir kuruş dahi kazanamıyoruz. Ama bize destek olunursa o zaman rahat oluruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Günay Nuh
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Çıldır Gölünü tanıtan atlı kızaklara yem Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER