Çine modern pazar yerine kavuşuyor

Çine modern pazar yerine kavuşuyor


AYDIN (A.A) - Çine Belediyesi Kapalı Pazaryerinin yapımına başlandı. Yaklaşık 120 günde tamamlanması planlanan modern pazaryerinin 1 milyon 589 bin TLye mal olacağı belirtildi.
     Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, ilçe halkının modern yaşam alanlarına kavuşmasını sağlayacak projelerin önemli bir unsuru olan Kapalı Pazaryeri Projesinin hem ilçe sakinlerinin sağlıklı ortamlarda alışveriş yapabilmelerini, hem de pazarcı esnafının rahat bir ortamda ürünlerini sergileyip satmalarını sağlayacağını söyledi.
     Pazaryerinin çevre düzenlemesini belediyenin yapacağını söyleyen Dinçer, Yapılacak olan pazaryerimizin kapalı kısmı 4 bin 752 metrekaredir. Dört cepheden giriş vereceğimiz pazaryerinin tezgahları portatif olacak. Kapalı pazaryerimizde zabıta odası, iki mescit, iki engelli tuvaleti, bay-bayan tuvaletler, 15 adet 10,45 metrekarelik ve bir adet 5,88 metrekarelik dükkanlar olacaktır. Ayrıca hidrofor ve enerji odaları da bulunacaktır. Tamamlandığında ilçemize yakışır bir alan olacak. Çine Belediyesi Kapalı Pazaryeri inşaatımızın sözleşmesi 5 Ağustosta imzalanmış olup, 10 Eylülde de yer teslimi yapılmıştır. İhale bedeli 1 milyon 589 bin TL olan kapalı pazaryerini 3-4 ay gibi kısa bir sürede bitirip, halkımızın hizmetine sunacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Murat Şenbaklavacı / Suat Deniz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Çine modern pazar yerine kavuşuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER