Cinnet getiren annenin iki çocuğunu öldürmesi

Cinnet getiren annenin iki çocuğunu öldürmesi -2 bebeğin cansız bedenleri tek tabut içerisinde evden çıkarıldı -İki çocuğunu öldürdükten sonra intihara teşebbüs eden anne yoğun bakıma alındı


MUĞLA (A.A) - Milas ilçesinde anneleri tarafından bıçaklanarak öldürülen 3,5 aylık ve 2 yaşındaki kardeşlerin cansız bedenleri, tek tabut içerisinde evden çıkarıldı.
     Milasa bağlı Ören beldesinde Orta Mahallede meydana gelen olayda anneleri tarafından bıçaklanarak öldürülen 3,5 aylık Aylin G. ve 2 yaşındaki Ayhan G. kardeşler ile ilgili evde Cumhuriyet Savcılığınca yürütülen inceleme tamamlandı.
     Kardeşlerin cansız bedeni, tek tabut içerisinde, güvenlik güçleri ve yakınları tarafından evlerinden çıkarıldı. İki kardeş Ören Belediyesine ait cenaze arabasıyla Ören Sağlık Ocağına götürüldü. Aylin ve Ayhan kardeşlerin cenazeleri daha sonra, kesin ölüm sebeplerinin belirlenmesi amacıyla Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
     Öte yandan cinnet getirdiği iddia edilen anne Tuğba Gnin (28) kaldırıldığı özel hastanede ameliyata alındığı ve ameliyatın ardından yoğun bakım servisinde tedavisine devam edildiği öğrenildi.
     Olay sırasında evde bulunmayan baba Yaşar Gnin de olayın ardından götürüldüğü jandarma merkezinde ifade işlemlerinin sürdüğü belirtildi.
     Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
     Milasta dün gece cinnet getirdiği öne sürülen Tuğba G, çocukları 3,5 aylık Aylin G. ve 2 yaşındaki Ayhan Gyi bıçakla öldüren kadın, ardından kendisini de vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak intihar etmek istemişti. Olay anında evde bulunmayan baba Yaşar G, eve geldiğinde kapıların kilitli olması üzerine pencereyi kırarak içeri girmiş, eşi ve çocuklarını kanlar içinde bulan Yaşar G, durumu 112ye bildirmişti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, iki çocuğun öldüğünü belirlemiş, anne Tuğba Gnin ölmediğini fark eden sağlık ekipleri, yarım saat süren müdahalenin ardından kadını özel bir hastaneye kaldırmıştı.
    
     Muhabir: Ferdi Aşıcı / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Cinnet getiren annenin iki çocuğunu öldürmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER